Checkout our brand new winter collection! Up to $60 off Meer informatie

Bewerken
Go to account settings
Bewerken

Verzenden & retourneren

Omruilen (muv mondmaskers)

Omruilen is geen enkel probleem, indien dit gebeurt binnen de 14 kalenderdagen na levering. Om reden van hygiëne kan omruilen alleen indien uw artikel(en) niet gedragen is (zijn), en indien alle kartonnen aanhang labeltjes en de originele verpakking onbeschadigd teruggestuurd worden. Wij markeren alles met onzichtbare inkt om te zien of iets is gedragen of gewassen is. Mondmaskers worden om hygiëne voorschriften niet geruild. Wij vertrouwen op uw begrip dat we mondmaskers niet terug nemen. Hierdoor is iedereen zeker dat ze een nieuw en hygiënisch product hebben ontvangen.

Voor andere een omruiling volgt u best volgende 4 stappen. Zo bent u zeker dat alles vlot en naar wens verloopt.

  1. U mailt ons via  store1benbenantwerp.bemet vermelding van het artikel en de maat dat u wenst om te ruilen.
  2. Ten laatste de eerstvolgende werkdag sturen we u een mail terug met een Bpost retourlabel. Om de retourkost voor u zo laag mogelijk te houden bieden wij dit label aan tegen een gunstig tarief van €5.95. Dit bedrag wordt verrekend bij de terugbetaling van uw geretourneerde artikel(en).
  3. U plaatst een nieuwe bestelling met de gewenste artikelen. Wij helpen u met plezier verder met ons deskundig advies.  Van zodra we uw bestelling en betaling ontvangen hebben, verzenden we uw bestelling.
  4. Bij ontvangst van uw retourzending storten wij het bedrag van uw geretourneerde artikel(en) verminderd met €5.95 ten laatste binnen 14 dagen terug. Op de dag van de terugstorten sturen wij u nog een mail ter bevestiging.

Keep in touch

Bewerken

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »